tiistai 28. helmikuuta 2012

Hyvän energian pakkaushetket .. Packing good energy

Nämä sanat annamme ystävillemme, perheelle,  tutuille ja teille tuntemattomillekin. Olemme saaneet osaksemme myönteisiä sanoja, toivotuksia, kortteja, piirroksia, lahjoja (Marilta erityiskiitos äidille) ja kaikkea hyvää niin paljon, ettei voi edes käsittää. Jokainen hetki ja kohtaaminen on ollut meille merkityksellinen. Matkaan mukaan on nyt kosolti hyvää energiaa ja aiomme pistää kiertämään sen hyvän, jota meille olette antaneet. Kiitos jokaiselle!
 
This one goes to our friends, family and even total strangers. Who encourage us, wished us all the best, made drawings, gave out small gifts and big ones (thanks mom)! Our little heads are still spinning... Every moment and encounter has been significant to us. We definitely got a lot of good energy to take it with and we gonna pass it on for sure. Thank you all!5 kommenttia:

 1. Vastaavia irrottautumisen haikeuksia on koettu 20 vuotta sitten ja uuden kokemusten odotuksen vatsannipistyksiä nyt rinnallanne koen uudelleen. Nauttikaa kaikesta sydämestänne elämän kirjosta, jota teille siellä vastaan tulee. Odotan innolla kommenttejanne jatkossa.

  SP with Aussie feelings

  VastaaPoista
 2. Ou NO ...no mutta pientä dramatikkaa oli ehkä odotettavissa ...Mutta pääasia;että olette perillä,kunnossa ja toivottavasti myös jo matkalaukutkin !
  Elämä on joskus seikkailua mutta ilman seikkailua ei ole elämää :-)
  Täällä kaunis ,aurinkoinen päivä, Putin voitti Venäjän vaalit (vilpillä ??!!) ja Allun jengi eilisen kiekkopelin (rehdisti !!)
  Take care ; halit
  tätskä

  VastaaPoista
 3. Luulit että en välitä, mutta ajattelin ottaa vasta sitten yhteyttä kun alkaa olla katstrofin aineksia! Mutta kun tuo kaiho alkoi painaa päälle niin on pakko jotain kirjoittaa.Täällä kotona näen joka päivä vanhan tumman puu-ukon joka ei liiku ei puhu, teillä sielä kaikki on todellisempaa, sillä pääsette kokemaan kaiken livenä.Mari kyllä saisi pitää Noorasta parempaa huolta, sillälailla nyt jättää alimmaiseksi.Vaimoni väittää, että minua saa aina odottaa,minut on varmaan alkujaan tarkoitettu asumaan sinne.Hän on vihjaillut, että elokuu saisi jo pikkuhiljaa tulla.N&M älkää kohlatko! 4740

  VastaaPoista
 4. Mari pitää hyvää huolta. Ei hätää 4740. Kohta se tekee ruokaa, sitten se tiskaa ja palvelee mua. Meillä on kaikki hyvin ja hienosti, vaikka katastrooffeja tuntuu olevan vähän joka päivä.
  Tänää ei sähköä eikä juoksevaa vettä. Mutta huumoria riittää!

  Voikaa hyvin. Hitaus on ihan ok.

  VastaaPoista