maanantai 20. elokuuta 2012

Result of magnet project


Magneettiprojekti oli menestys ja tuotti tulosta yhteensä 1020€. Tämä on suuren suuri summa koululle. Rahoilla on saatu jo aikaiseksi rappaus, veranta, ikkunapuitteet, terassi sekä sähkö. Loput rahoista on säästössä ikkunoiden lasitusta varten. Pieni osa summasta meni yhdelle koulun tyttö oppilalle. Hän ei ole käynyt kotonaan viine joulukuun jälkeen perheen rahatilanteen vuoksi. Halusimme sponsoroida hänelle bussilipun (12€), jotta hän pääsi lomalla perheen luokse. 

Iso kiitos sekä koulun että meidän puolesta kaikille, jotka olette olleet mukana tässä projektissa!! 

Our magnet project was truly a success, we collected 1020€. This is a huge amount for the school. Money went into plastering the new school building, two verandah's, stone carvings under the windows and electricity. Rest of money is saved for buying glasses for the windows. Small amount went into one girl student who's not been able to visit her family since december because her family doesn't have money. We wanted to sponsor the bus ticket (12€) so she could visit them during the holidays.

HUGE thanks from the school and us to everyone who's been part of this project!!

New school, uusi koulurakennus

New school has a really nice garden. Uudella koululla on ihan puutarha. 


2 kommenttia:

 1. Tuntuu täältä kaukaa ihan kuin olisi siinä ihan lähellä. Kun sain niitä magneetteja, kävi mielessä tekisinkö pienen tv-mainoksen myynnin edistämiseksi? Luovuin kuitenkin siitä, koska tuote oli niin hyvä! Made in Uganda orginal hand made sai monet ihmiset hämmästelemään miten ne ovat tänne joutuneet. Kuullessaan magneettien taustat monien ilmeet kertoivat vilpittömästä auttamisen halusta. Te tytöt olette tehneet hyvää ja arvokasta pyyteetöntä työtä, teidän kannattaa olla ilosia ja YLPEITÄ itsestänne. Tästä nyt varmaan ei ihan Nobel-palkintoa saa, tai ei tiedä vaikka joku laittaisi hakemuksen?
  Sisäistä rauhaa teille. 4740.

  VastaaPoista
 2. Hienoja ja lämpöisiä sanoja "nimimerkillä" 4740 ja niin totta!
  Ja toi nimimerkki "4740" kuullostaa jotenkin niin hienolta...Vähän niinkuin "double O seven "; James Bond :-)
  Mutta todella; voitte olla onnellisia ja ylpeitä siitä mitä olette saaneet aikaan !
  Teidät varmasti tullaan muistamaan siellä , ainakun katsovat sitä rakennusta ainakin !!
  Haltsut

  Tätskä

  VastaaPoista